Central Role Play

Forum Najlepszego Servera SA-MP

#1 2010-06-16 20:22:52

Juan Pluyades

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Propozycje.

Ka¿dy chyba wie ¿e nie d³ugo zmieniamy lokalizacje mapy, która ma byæ w San Fierro. Mapa jest pisana od zera, posiada du¿o systemów itp. Jako i¿ serwer bêdzie ca³kiem inny proponuje:
-Naprawiæ forum na xaa.pl , bo te na pun.pl wrêcz odstrasza.
-Te logo serwera mnie dobija , na pewno je zmieniæ.
-Na nowym forum usun±æ dzia³y organizacji przestêpczych ,poniewa¿ uwa¿am je za zbêdne.
-Lista liderów tylko i wy³±cznie organizacji publicznych i porz±dkowych w ¿adnym wypadku organizacji przestêpczych , poniewa¿ wiêkszo¶æ osób woli siê zabawiæ w mafii , czy w gangu nie koniecznie role play. Wiêc aby do³±czyæ do takiej organizacji osoba wchodzi na forum patrzy na lidera , przyje¿d¿a na dzielnice i pyta siê : ,,mogê do gangu?''
-Na pocz±tek tylko podstawowe organizacje , ¿adnych przestêpczych osoba która chce co¶ za³o¿yæ musi porozmawiaæ z Head Adminem , posiadaæ bud¿et, minimum 5 osób na pocz±tek, a dopiero pó¼niej na forum opisaæ ow± organizacje , opisuj±c historie , czym ma siê zajmowaæ itp.
-W koñcu wydzieliæ obowi±zki ka¿dego administratora , a nie ¿e ka¿dy robi sobie co chce, ogó³em zadbaæ o serwer , aby by³ ³ad i porz±dek.
-Je¿eli chodzi o osobê która zajmuje siê liderami , to owy delikwent jest dyslektykiem , przynajmniej tak mi wiadomo chod¼ mam ca³kiem inne zdanie.Przyk³adowo 10 latek uwa¿aj±cy siê za pr0 el0 administratora , poniewa¿ zrobi³ forum na pun.pl , gratuluje. My¶lê nad Salvadore Lanza, poniewa¿ gra on czêsto , posiada dobre rp itp.
Dobieranie liderów nie jest to ,,hop siup'' , kandydat na lidera powinien posiadaæ przynajmniej 10 godzin na koncie serwerowym , a nie ¿e dopiero co siê zarejestrowa³ i pyta admina ,,wolne ld?'' Przyk³adem tego jest np Eliot , który zarz±dza ballas. Widzê na forum nie uzupe³nione dzia³y - ma lidera. Na serwerze ani razu go nie widzia³em - ma lidera , wiêcej na jego temat nie mogê powiedzieæ poniewa¿ po prostu go nie znam.
Podania wysy³ane osobie która siê tym znajduje na pw , poniewa¿ ³atwo jest od kogo¶ zwaliæ na forum. Oczywi¶cie zrobiæ nowy wzór podañ na liderów , poniewa¿ aktualny jest banalny.
-Za³o¿enie kana³u rozmów na np: Team Speak'u.
-Wiêkszy kontakt z za³o¿ycielem serwera , jak teraz widzê i jak mam na my¶li w tym momencie ma³y pije sobie piwo , jaraj±c fajkê przy czym¶... Bardzo rzadko widuje go na serwerze , forum , gg. Ogó³em co¶ aby admini mogli ze sob± rozmawiaæ dzieñ w dzieñ , nie na shoutboxie , na tym pr0 forum.
-Regulaminy , poradniki , aby w koñcu nie sta³ dzia³ na marne na tym pr0 forum.
-Je¿eli nie bêdzie nam sprzyja³o , radzê wykonaæ fuzje z jakim¶ serwerem tylko nie pseudo-rp
-Do mapki wprowadziæ jakie kolwiek zmiany umo¿liwiaj±ce ciekawsze ¿ycie cywila , a nie tylko stanie pod DMV itp..
-Ogó³em podnie¶æ szacunek miêdzy graczami na serwerze , to co w tej chwili jest to jak sparta i persja.
-Na nowej mapce usun±æ komendê /w , poniewa¿ nie raz widzia³em jak ró¿ne osoby kontaktowa³y siê w ten sposób , aby do³±czyæ do organizacji.

-My¶lê ¿e wiêcej nie bêdê dodawa³ bo i tak jest ju¿ tego duu¿o.

Pozdrawiam Marian.
-

Ostatnio edytowany przez Juan Pluyades (2010-06-17 13:13:20)

Wyci±gasz bejzbola z baga¿nika,z kieszeni skrêcika,odpalasz cudne zio³o,czujesz siê weso³o.Idziesz do latynosa,zadajesz mu w brzuch ciosa,nie bêdziesz lepszy od bossa.To my posiadamy zasady,Ka¿da zdrada, znajomo¶æ z bladym,Nie podoba³y ci siê nasze tereny? Zbyt wysokie zio³a ceny?Prowadzi to tylko do jednego,s±du najwy¿szego.Ballas na zawsze króluje Glen Parkiem,latino jest dla nas smarkiem.

#2 2010-06-17 13:43:56

Salvatore_Lanza

U¿ytkownik

Punktów :   

Re: Propozycje.

1. Mogê pomóc w naprawie forum xaa.pl.
2. Jestem w stanie zrobiæ. Jednak nie wiem jaka bêdzie kolorystyka forum.
3. Popieram.
4. Jak zwykle, na ka¿dym serwerze. Popieram.
5. Przyda³oby siê.
6. Powinno byæ jakie¶ podanie. Z minimalnymi wymaganiami.
7. Kana³ do rozmów, móg³by byæ. Jednak du¿o osób by nie korzysta³o. Dlatego, przyda³by siê Audio Plugin na serwer.
8. Zgadzam siê.
9. Takich to teraz ma³o. Jednak, bêdzie mo¿na jaki¶ zaprosiæ.
10. Popieram
11. Przyda³oby siê
12. Nie wiem. W sumie jestem pó³ za i pó³ na nie. Dlatego neautral.
13. Spokojnie mog³e¶ napisaæ wiêcej

To wszystko co na mój temat.

#3 2010-06-17 13:57:47

Carl_Webs

Moderator

Punktów :   

Re: Propozycje.

Zgadzam siê z tob± akurat ty jeste¶ zdolny w takich sprawach jak numer 1 , w twoim po¶cie. A co do ciebie Juan dobrze na pisa³e¶ ze wszystkim siê zgadzam masz racje z tym /w bo gracze tak zwani n00bkowie wykorzystuj± to sobie.

Nauczyciel w AJ Lider DMV Administrator

Stopka forum

RSS